ГоловнаСуспільствоПодії

В Одесі замурували вхід у відділення Альфа Банку

Рейд банками з російськими власниками провів місцевий "Автомайдан".

В Одесі замурували вхід у відділення Альфа Банку
Фото: http://dumskaya.net

Члени одеського "Автомайдану" і низки інших організацій влаштували рейд відділеннями Сбербанку і Альфа Банку в Одесі, пише "Інтерфакс-Україна".

Зокрема, активісти замурували за допомогою пінобетонних блоків вхід у відділення Альфа Банку на розі вул. Пушкінської та Малої Арнаутської, а також залишили перед входом у банк пляшку з "коктейлем Молотова".

Окрім того, це і ще одне відділення Альфа Банку, а також три відділення Сбербанку за маршрутом рейду заліпили наклейками з написом "Це банк країни-агресора. Він фінансує окупантів. Цей банк не буде працювати в українській Одесі".

Як пише "Думская", біля відділення Сбербанку на проспекті Шевченка виникла бійка з охоронцями. Один з них отримав травму руки. Поліція не втручалася.

Нагадаємо, в березні партія "Національний корпус" ("Азов") заблокувала роботу відділень Сбербанку в низці великих міст. У підсумку російський Сбербанк продав свою дочірню структуру в Україні. Покупцями виступили громадянин Великобританії Саїд Гуцерієв, син російського мільярдера Михайла Гуцерієва (компанії "Русснефть", "Нефтиса", Бинбанк), а також Гусельников, який у "нульових" роках працював у Бинбанку, а зараз є основним акціонером латвійського Norvik Banka.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram