ГоловнаСуспільствоВійна

Одного військового поранено в неділю на Донбасі

Зафіксовано 32 обстріли.

Одного військового поранено в неділю на Донбасі
Фото: Макс Левин

Незважаючи на досягнуті домовленості про режим припинення вогню, російсько-окупаційні війська за минулу добу 32 рази відкривали вогонь по позиціях Збройних Сил України. Один військовий отримав поранення.

Найбільшу вогневу активність противник демонстрував на Маріупольському напрямку. З мінометів калібру 120 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї ворог вів вогонь по позиціях морських піхотинців у районі Павлополя. З мінометів калібру 82 мм, гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї обстрілювали захисників Красногорівки. Провокаційний вогонь з гранатометів, кулеметів і стрілецької зброї зафіксовано поблизу Водяного, Широкиного і Чермалика, повідомляє штаб АТО.

На Донецькому напрямку найбільшу кількість обстрілів було зафіксовано біля Авдіївки, захисників якої ворог накривав вогнем мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів. З гранатометів обстрілювали захисників Зайцевого, Троїцького і шахти Бутівка. З великокаліберних кулеметів стріляли по позиціях поблизу Кам'янки й Опитного. У районі Троїцького активізувався ворожий снайпер.

На Луганському напрямку з автоматичних гранатометів російсько-терористичні підрозділи вели вогонь по опорних пунктах ЗСУ біля Кримського. Зі стрілецької зброї обстрілювали захисників Валуйського і Станиці Луганської.

Українські військовослужбовці строго дотримувалися режиму тиші і вогню у відповідь не відкривали.

Нагадаємо, чотирьох військових було поранено 1 квітня - в перший день чергового перемир'я.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram