ГоловнаСуспільствоПодії

У Дніпропетровській області хлопець підірвав гранату під час бійки в кафе

16 осіб отримали поранення.

У Дніпропетровській області хлопець підірвав гранату під час бійки в кафе
Фото: dp.npu.gov.ua

У ніч на 3 квітня біля кафе в с. Знаменівка Новомосковського району Дніпропетровської області молодик кинув на землю гранату.

У результаті вибуху по медичну допомогу до Новомосковської районної лікарні з тілесними ушкодженнями, в основному легкими, звернулося 16 громадян. Також було пошкоджено автомобіль власниці кафе, на який припав основний удар, що запобігло важчим наслідкам, повідомляють на сайті поліції.

З'ясувалося, що раніше засуджений 25-річний житель м. Підгороднє Дніпропетровської області вплутався в бійку, витягнув з кишені гранату і кинув її на землю. При цьому він був сильно п'яний.

Кримінальне провадження розслідують за статтею "умисне вбивство". Вирішується питання про оголошення підозри та обрання зловмисникові запобіжного заходу.

Нагадаємо, наприкінці березня в Харківській області власник квартири підірвав гранату під час застілля. Він загинув, двоє його товаришів отримали поранення.

У лютому в селищі Квасилів Рівненської області стався вибух у місцевому кафе - військовослужбовець вирішив похвалитися гранатою РГД-5, але випадково висмикнув чеку. У результаті вибуху шестеро людей отримали поранення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram