ГоловнаСуспільствоПодії

В Івано-Франківську заарештували жінку, яка в нетверезому стані збила трьох людей

У момент ДТП у неї в крові було 1,85 проміле алкоголю. 

В Івано-Франківську заарештували жінку, яка в нетверезому стані збила трьох людей
Фото: kurs.if.ua

Івано-Франківський міський суд у суботу взяв під арешт місцеву бізнесвумен Тетяну Михайлову, яка напередодні в нетверезому стані збила трьох людей. 

31 березня, перебуваючи за кермом BMW X5, жінка виїхала на зустрічну смугу, збила патрульного і двох учасників іншої ДТП і поїхала з місця події. Коли її затримали, вона поводилася агресивно й матюкалася. Тест показав, що у неї в крові було 1,85 проміле алкоголю. 

Проти неї порушили кримінальну справу за ч.1 ст.135 (залишення в небезпеці) і ч.2 ст.286 (порушення правил дорожнього руху, яке призвело до завдання тілесного ушкодження) Кримінального кодексу. Жінці загрожує від 3 до 8 років позбавлення волі.

Прокуратура вимагала заарештувати її без права внесення застави, але суд вирішив, що застава можлива - 1,336 млн гривень.

Адвокат Михайлової просив урахувати, що підзахисна скоїла злочин з необережності й у неї двоє маленьких дітей. Сама Михайлова сказала лише, що розкаюється у скоєному, пише місцеве видання "Курс". Він також розповів, що стосовно неї місяць тому було розпочато кримінальне провадження за порушення, пов'язані з підприємницькою діяльністю. Михайлова проводить оцінку майна.

Двоє жертв ДТП, скоєної Михайловою, потрапили до реанімації. Патрульного було прооперовано.  

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram