ГоловнаСуспільствоПодії

У Волинській області на посту застрелився інспектор ДАІ

40-річний міліціонер застрелився з табельної зброї

У селищі Цумань Ківерцівського району Волинської області сьогодні близько 8:45 на стаціонарному посту дорожньо-патрульної служби застрелився інспектор Державної автоінспекції.

Як повідомляє офіційний сайт МВС, 40-річний міліціонер застрелився з табельної зброї під час несення служби.

"Правоохоронця з вогнепальним пораненням голови виявили колеги. На місці події працюють слідчо-оперативні групи Ківерцівського райвідділу та УМВС, криміналістична лабораторія Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру, проводиться огляд місця події. Відомості за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України", - повідомив перший заступник начальника МВС в області Анатолій Петрушин.

Фото: mvs.gov.ua

Загиблий - старший прапорщик міліції. Працював в органах внутрішніх справ з 1996 року. За місцем служби характеризувався виключно як сумлінний працівник. У жовтні 2014 року протягом 30 діб ніс службу в зоні проведення антитерористичної операції.

"Зараз розглядаємо дві основні версії: самогубство або необережне поводження з табельною вогнепальною зброєю", - підсумував Петрушин.

Фото: mvs.gov.ua

Проводиться досудове розслідування з метою з'ясування причин та обставин смерті працівника міліції.

Нагадаємо, 9 квітня в Кіровоградської області під час несення служби застрелився міліціонер.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram