ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики обстріляли з мінометів опорний пункт ЗСУ у Станиці Луганській

Вогонь вівся з окупованого терористами "ЛНР" берега Сіверського Дінця

Бойовики обстріляли з мінометів опорний пункт ЗСУ у Станиці Луганській

У Станично-Луганському районі учора вночі і сьогодні після півночі сталося кілька бойових сутичок.

Про це повідомив голова Луганської військово-цивільної адміністрації Геннадій Москаль на офіційному сайті.

"Близько 21:40 15 квітня у районі рибгоспу між бойовиками і українськими військовими спалахнула стрілянина із застосуванням автоматичної зброї і гранатометів. А сьогодні після півночі блокпост наших силовиків, розташований за 500 м від будівлі райдержадміністрації у центральній частині Станиці Луганської, бойовики обстріляли з мінометів", - повідомив Москаль.

За його словами, бойовики вели вогонь з берега річки Сіверський Донець, окупованого так званою "ЛНР". Унаслідок обстрілу ніхто з мирних жителів не постраждав, інформації про поранених військових не надходило.

Крім Станично-Луганського району, бойові дії зафіксовано ще у кількох точках на лінії розмежування вогню. Між Кримським і автодорогою Бахмутка (поблизу колишнього 31-го блокпоста) кілька разів спалахували перестрілки, остання з яких відбулася сьогодні вранці.

На околиці Новотошківського (район 29-го блокпоста) вранці працювали гранатомети і стрілецька зброя. Опівночі позиції українських військових у Троїцькому бойовики обстріляли з танка, а перед Катеринівкою опорний пункт українських військових з 18:00 і до опівночі періодично обстрілювали з автоматичної зброї.

Житло та інфраструктура населених пунктів не постраждали.

Нагадаємо, за даними прес-центру АТО, за ніч бойовики 10 разів порушили режим припинення вогню.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram