ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики зачистили Луганську область від "козаків", - заступник командувача АТО

Козаків, які вірили у створення козачої республіки на території ЛНР, знищено російськими спецслужбами, повідомили в ДонОДА

Бойовики зачистили Луганську область від "козаків", - заступник командувача АТО
Во время празднования 23 февраля в Донецке
Фото: EPA/UPG

Бойовики "Луганської народної республіки" зачистили Луганську область від "козаків".

Про це повідомив полковник, заступник командувача АТО Валентин Федичев, передає прес-служба Донецької обласної військово-цивільної адміністрації в Facebook.

"Ми повідомляємо козакам "Всевеликого війська Донського", які ще не вирушили в кривавий і безславний похід на схід України, що "Козачої національної гвардії" отамана Козіцина вже немає. А козаки, які щиро вірили у створення незалежної козацької республіки, знищені або заарештовані російськими спецслужбами", - заявив Федичев.

За його словами, після зачистки "козаків" у Стаханові з решти представників "Всевеликого війська Донського" сформовано окремий механізований полк, який включено до складу 2-го АК "Луганської народної республіки".

Нагадаємо, що лідер бойовиків ЛНР Ігор Плотницький послідовно веде боротьбу проти козаків, які відмовляються йому підпорядковуватися. Зокрема, на початку березня було заарештовано коменданта Красного Луча Сергія Косогорова (Косогора).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram