ГоловнаПолітика

Зеленський: Ахметов створює симбіоз Партії регіонів і "Народного фронту"

"Ця війна неправильна. Люди Партію регіонів гнали, а НФ показав себе".

Зеленський: Ахметов створює симбіоз Партії регіонів і "Народного фронту"
Фото: Макс Требухов

Президент Володимир Зеленський заявив, що бізнесмен Рінат Ахметов намагається скуповувати депутатів Верховної Ради, щоб створити симбіоз Партії регіонів і "Народного фронту".

Про це він сказав на пресконференції в п'ятницю.

"Партії у Ріната Ахметова немає, і у Яценюка з Аваковим нема. А створювати з депутатів інших партій, за яких голосувати люди... Вони ж голосували саме за цих [депутатів], не за Партію регіонів чи "Народний фронт". Люди Партію регіонів гнали, а "Народний фронт" показав себе за п'ять років - не можна утворити симбіоз Партії регіонів і "Народного фронту" з депутатів інших партій, використовуючи ресурс - фінансовий і медійний", - заявив президент.

Фото: president.gov.ua

"Ця війна неправильна, бо виглядає такий бізнесмен як... Пам'ятаєте, коли відкривали Новий світ, європейці обмінювали золото на намистинки. Зараз відбувається те ж саме. Стоїть людина і вимінює на золото якісь буси", - сказав Зеленський.

Нагадаємо, що перед цим президент Зеленський заявив, що в української розвідки є інформація про підготовку в Україні державного перевороту за участю Ріната Ахметова. Він сказав, що Ахметова в цю спробу втягує його оточення, і попередив, що це буде великою помилкою.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram