ГоловнаПолітика

Зеленський: Єрмак і Шефір не формують кадрову політику

"Чи спілкуюся я з ними з приводу кадрової політики? Так".

Зеленський: Єрмак і Шефір не формують кадрову політику
Фото: пресс-служба президента

Президент Володимир Зеленський заявив, що голова Офісу президента Андрій Єрмак і перший помічник президента Сергій Шефір не формують кадрову політику в Україні.

Про це він сказав на пресконференції в середу.

"Єрмак, Шефір не займаються взагалі кадровою політикою. Чи присутні вони, коли ми обговорюємо з прем'єр-міністром деякі ключові посади? Можуть бути присутніми. Вони не формують кадрову політику. Чи спілкуюся я з ними з приводу кадрової політики? Так. Чи проводжу я співбесіди? Проводить в основному прем'єр-міністр, якщо це стосується кадрової політики уряду. Далі в нас є конкурси", - сказав Зеленський.

Нагадаємо, наприкінці березня депутат партії "Слуга народу" Гео Лерос виклав у фейсбуці відео, на яких брат Єрмака проводить переговори про працевлаштування неназваних осіб на посади в органах влади.

У відповідь голова ОП Андрій Єрмак звернувся в СБУ і ДБР, щоб встановити походження відео, і звинуватив депутата в помсті за зрив кадрового призначення. Лерос, своєю чергою, звернувся до НАБУ, де розслідують факт можливого зловживання впливом.

Денис Єрмак назвав відео "нарізкою з вирваним контекстом".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram