ГоловнаПолітика

У "Голосі" розповіли, чим займеться Вакарчук після складання повноважень керівника партії

Керувати партією тепер буде нардеп Кіра Рудик

У "Голосі" розповіли, чим займеться Вакарчук після складання повноважень керівника партії
Фото: EPA/UPG

Нардеп Святослав Вакарчук після того, як склав повноваження глави партії "Голос", шукатиме спонсорів для політсили та кандидатів на місцеві вибори.

Про це в інтерв'ю LB.ua розколу Нова глава партії "Голос" Кіра Рудик.

"Вакарчук буде зустрічатися з міжнародними партнерами, їздити в регіони, залучати людей, донорів, підтримку, яка нам необхідна", - зазначила Рудик.

Глава "Голосу" пояснила, що зміни в керівництві партії пов'язані зокрема з тим, що у Вакарчука "немає відповідного менеджерського досвіду, який може бути корисним для розвитку партії, але у нього є досвід емоційного залучення людей".

"Зараз, коли ми готуємося до місцевих виборів, нам потрібно багато працювати для фандрайзингу. Це великі інвестиції часу. Друге питання - залучення людей для місцевих виборів. Найбільша проблема українського політикуму - кадровий голод на молоді, незашкварені, професійні обличчя. Знайти їх набагато легше, коли ти Святослав Вакарчук, ніж коли ти "ноу нейм". Святослав об'єднує людей", - додала Рудик.

Нагадаємо, 11 березня Кіра Рудик очолила партію "Голос" замість Святослава Вакарчука, який водночас залишається лідером партії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram