ГоловнаПолітика

У Раду прибули співробітники МОЗ для дезінфекції

Також встановлюють осіб, які контактували з нардепом Шаховим, який захворів на коронавірус.

У Раду прибули співробітники МОЗ для дезінфекції
Архивное фото
Фото: Макс Требухов

Співробітники Міністерства охорони здоров'я приїхали до Верховної Ради для проведення необхідних санітарно-епідеміологічних заходів через виявлення коронавірусу у депутата Сергія Шахова.

Про це повідомляється на сайті парламенту.

"Співробітники Міністерства охорони здоров'я вже прибули до Верховної Ради України для проведення необхідних дій. Повідомляємо, що зараз встановлюються всі особи, які контактували з народним депутатом Шаховим (група "Довіра") для проведення тестів. Додатково будуть проведені санітарно-епідеміологічні заходи в тих комітетах, у яких працював політик", - йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що Апарат парламенту і МОЗ вживають усі заходи, пов'язані з діагностуванням коронавірусної інфекції у Шахова, а також всі необхідні дослідження і епідемічне розслідування.

"На даний момент народний депутат перебуває на самоізоляції", - наголошується в повідомленні.

Нагадаємо, раніше Міністерство охорони здоров'я офіційно підтвердило, що серед 14 зареєстрованих випадків COVID-19 є один народний депутат. Сьогодні стало відомо, що це - депутат Шахов. 11 березня він повернувся з поїздки до Франції і Швейцарії.

12 березня Шахов пішов на засідання комітету з екології. За словами депутата, в сесійний зал парламенту він не заходив. Члени екологічного комітету пообіцяли самоізолюватись.

Іншим нардепам, які контактували зі зараженим Шаховим, також радять самоізолюватись.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram