ГоловнаПолітика

Зеленський: нормандська зустріч - уже перемога для нас

Президент закликав українців не вірити фейкам опозиції напередодні нормандської зустрічі.

Зеленський: нормандська зустріч - уже перемога для нас
Фото: facebook.com/ze2019official

Президент України Володимир Зеленський заявив, що опозиція "хайпує" на фейках про нормандську зустріч, і заявив, що йому дійсно хочеться припинити вогонь і "дати можливість закінчитися війні". Про це президент сказав у своєму відеозверненні.

"Я хочу, щоб ви не звертали увагу на фейки, на їхні гасла, тому що вони вже нікому не потрібні. Вони грають тільки на емоціях українців. Про них ніхто не пам'ятає і єдина можливість - впіймати хайп. Але це не та тема, на якій ловлять хайп", - заявив Зеленський.

Він закликав не вірити фейкам і акцентував увагу на тому, що зараз важливо повернути окуповані території.

"Ми починаємо підготовку до зустрічі у форматі нормандської четвірки. Зустріч - це вже перемога для нас. Це можливість, яка з'явилася після трьох років тиші дипломатії, але реальної війни на фронті. Можливість розпочати діалог, який може привести до повернення наших громадян", - підкреслив президент.

За словами Зеленського, для завершення війни на Донбасі дуже важливий діалог з президентом РФ Володимиром Путіним. "Без цього діалогу можна, але це приблизно як біг на біговій доріжці. Ти щось робиш, але ти на місці. Ми просто не хочемо бути на місці", - додав Зеленський.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram