ГоловнаПолітика

Прокуратуру Луганської області очолив Олексій Ляшенко

Ляшенко має намір повернути довіру громади області до прокуратури.

Прокуратуру Луганської області очолив Олексій Ляшенко
Фото: Генпрокуратура

Заступник генерального прокурора Гюндуз Мамедов у понеділок, 2 грудня, представив колективу прокуратури Луганської області нового керівника - Олексія Ляшенка. Про це повідомляють у пресцентрі Генпрокуратури.

У відомстві було створено Департамент нагляду за кримінальними провадженнями щодо злочинів, скоєних в умовах збройного конфлікту, що важливо для фіксування військових злочинів і формування доказової бази для Міжнародного кримінального суду і національних судів.

"Тому в прокуратурах Луганської та Донецької областей будуть створені відповідні управління. У Луганській області в цьому напрямку віднині працюватиме Костянтин Караман", - зазначено в повідомленні.

Зі свого боку Ляшенко подякував керівництву Генпрокуратури за довіру і зазначив, що основним завданням діяльності прокуратури Луганської області буде повернення довіри суспільства до прокуратури і створення умов, за яких кожен житель області буде почуватися захищеним.

Олексій Ляшенко народився 21 березня 1985 року в Харкові. В органах прокуратури працює з 2007 року. З травня 2017 року обіймав посаду військового прокурора Луганського гарнізону Об'єднаних сил. Є учасником бойових дій на сході України.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram