ГоловнаПолітика

"Європейська солідарність" виключила зі списку скандальну Баласинович

Сьогодні партія подасть документи до ЦВК.

"Європейська солідарність" виключила зі списку скандальну Баласинович
Наталия Баласинович
Фото: mykyivregion.com.ua

Партія "Європейська Солідарність" сьогодні подає список до Центральної виборчої комісії.

Про це повідомляється на сайті політсили.

Зазначається, що в списку відбулися деякі зміни. Зокрема, Наталії Баласинович (була під номером 30) не буде в списку кандидатів у депутати Верховної Ради.

Партія також представляє своїх кандидатів у депутати в мажоритарних округах.

"Зокрема, від "ЄС" до парламенту балотуватиметься легендарний герой військових дій на сході - позивний "Грім" - Олександр Грамачук (17-й округ), учасник бойових дій, лікар, який рятував життя на Сході, Олександр Зеленюк (26-й округ), Валерія Корнієнко, яка створила й досі керує Центром соціально-психологічної реабілітації дітей в Торецьку (52-й округ), автор закону про мову Микола Княжицький (116-й округ)", - ідеться в повідомленні.

Крім того, наголошується, що 30% виборчого списку "Європейської Солідарності" займають кандидати-жінки, а сам партійний список оновився більш ніж на половину.

Нагадаємо, 13 червня "ЄС" опублікувала топ-50 кандидатів у депутати

Згідно зі свіжим опитуванням групи "Рейтинг", лідером електоральних уподобань українців залишається партія "Слуга народу". За неї готові проголосувати 47,1% виборців серед тих, хто має намір узяти участь у виборах і визначився із симпатіями.

Також долають прохідний бар'єр ще чотири партії: "Опозиційна платформа - За життя" Віктора Медведчука (11,1%), "Голос" Святослава Вакарчука (8,1%), "Батьківщина" Юлії Тимошенко (7,3%) і "Європейська солідарність" Петра Порошенка (5,0%).

Днями в YouTube з'явилося відео, на якому голова Васильківської райради Баласинович сидить за кермом автомобіля і матюкається. Автори відео стверджують, що образи адресовано співробітниці поліції, яка її зупинила. Баласинович, своєю чергою, заявила, що відео було знято понад два роки тому, а в той момент вона перебувала в емоційному стані через зраду чоловіка. А саме відео - фрагмент її сварки з коханкою чоловіка та її подругою.     

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram