ГоловнаПолітика

Дніпровський суд Києва продовжив арешт екс-міністру Криму ще на два місяці

Михальчевського затримали в Києві в січні цього року.

Дніпровський суд Києва продовжив арешт екс-міністру Криму ще на два місяці
Петр Михальчевский
Фото: ria.ru

Дніпровський районний суд Києва продовжив ще на два місяці термін утримання під вартою колишньому "міністру охорони здоров'я Криму" Петру Михальчевскому, якого звинувачують у державній зраді. Про це повідомили представники ініціативи "Кримський процес" на своїй сторінці у Фейсбуці.

Колегія суддів на чолі з Мирославою Марченко задовольнила клопотання прокурора і продовжила Михальчевському термін утримання під вартою на два місяці.

На судовому засіданні 15 квітня суд розпочав вивчення зміненого обвинувального акта. Михальчевський повідомив, що знає зміст обвинувального акта, "тільки незрозуміло, як це стосується мене".

Захист тим часом просив змінити обвинуваченому запобіжний захід на домашній арешт, оскільки дуже погіршився стан його здоров'я.

Нагадаємо, 5 січня співробітники Служби безпеки України встановили факт перебування в Києві колишнього так званого "міністра охорони здоров'я Криму" Петра Михальчевського, який безпосередньо брав участь у створенні незаконних органів влади на тимчасово окупованому півострові. Того самого дня йому повідомили про підозру.

8 січня місцевий суд Херсона обрав запобіжний захід Петрові Михальчевському у вигляді утримання під вартою строком на 30 діб.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram