ГоловнаПолітика

Яценюк обговорив з Волкером політичну ситуацію в Україні

Співпраця з американськими партнерами особливо важлива для України в контексті російської агресії.

Арсеній Яценюк і Курт Волкер
Фото: nfront.org.ua
Арсеній Яценюк і Курт Волкер

Лідер партії "Народний фронт" Арсеній Яценюк обговорив політичну ситуацію в Україні напередодні президентських виборів із представником Держдепартаменту США Куртом Волкером. Про це Яценюк написав на своїй сторінці в Фейсбуці.

"На моє переконання, для всіх осудних національних сил зараз найважливіше досягти трьох цілей: зберегти політичну стабільність, запобігти приходу до влади реваншистів і популістів і зробити все можливе для захисту чесних виборів", - наголосив Яценюк.

У центрі уваги під час розмови, окрім політичної ситуації в Україні напередодні президентських виборів, було становище в сфері безпеки й окремі аспекти мирного врегулювання.

"Агресія Росії триває, а отже, тісна співпраця з американськими партнерами має залишатися безумовним пріоритетом для всього українського політикуму", - підкреслив Яценюк.

Під час зустрічі з Куртом Волкером лідер "Народного фронту" наголосив, що в Україні "цінують підтримку Сполучених Штатів у протидії російським злочинам і провокацій на Азові та в Керченській протоці і вітають візит в Україну американського есмінця "Дональд Кук", який на запрошення нашого уряду прибув до Одеси".

"Спасибі послу Курту Волкеру за його активну роботу і важливу допомогу для захисту національної безпеки та суверенітету нашої держави", - написав Арсеній Яценюк.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram