ГоловнаПолітика

Невідомі зірвали ефір Гриценка в Одесі, є постраждалі (оновлено)

Учасники конфлікту застосували газові балончики.

Близько 30 людей в масках напали на лідера партії "Громадянська позиція" Анатолія Гриценка в Одесі, повідомляє місцева радіостанція SHARK Radio.

Інцидент стався перед входом в офісний центр "Термінал 42", де розташована радіостанція. У політика був запланований прямий ефір.

"Група людей спортивної зовнішності спочатку перегородила Гриценкові вхід, а потім напала на прихильників політика, які його супроводжували. Кількох з них "тітушки" побили, зокрема, одному чоловікові розсікли брову. Першу допомогу постраждалим надали медики "швидкої", яка прибула на місце події. На цю мить поліція опитує свідків", - йдеться у повідомленні.

Оновлення. У поліції уточнили, що учасники конфлікту застосували газові балончики. Протиправні дії припинили поліцейські. Зараз за цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 ("Хуліганство") Кримінального кодексу України. Поліцейські опитують свідків і очевидців події, а також вживають заходів щодо встановлення всіх учасників.

Прес-секретар політика Христина Бондаренко повідомила, що під час інциденту сам політик не постраждав. У одного із соратників Гриценка струс мозку.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram