ГоловнаПолітика

У сорока прикордонників Херсонського загону проявилися симптоми отруєння

П'ятьох осіб госпіталізовано.

У сорока прикордонників Херсонського загону проявилися симптоми отруєння
Перед контрольным пунктом въезда-выезда "Каланчак" стоит 20 легковушек
Фото: Facebook/Крым Реалии

Близько сорока службовців Херсонського прикордонного загону Державної прикордонної служби України звернулися до медиків із симптомами отруєння, п'ятьох скеровано на обстеження в Одесу, повідомив агентству "Інтерфакс-Україна" помічник голови Держприкордонслужби України Олег Слободян.

"За останні дві доби близько сорока військовослужбовців відомства звернулися до медиків з такими симптомами, як нудота, запаморочення, першіння в горлі. П'ятьох з них направлено до шпиталю в Одесу для комплексного обстеження", - розповів він агентству в п'ятницю.

Нагадаємо, в ніч з 23 на 24 серпня в Армянську стався викид невідомої речовини. Окупаційна влада заявила, що причиною викидів є спека і тривала відсутність опадів. Однак за попередніми даними досліджень, причиною забруднення є випаровування вмісту кислотонакопичувача, який використовує "Кримський титан".

Роботу заводу призупинено, також в Армянську для школярів на два тижні оголосили канікули, а дошкільнят з батьками і школярів "з профілактичною метою" відправлять на відпочинок у кримські санаторії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram