ГоловнаПолітика

Порошенко зустрівся з депутатами своєї фракції

"У своєму щорічному посланні до Ради президент може озвучити нові й несподівані меседжі".

Порошенко зустрівся з депутатами своєї фракції
Архивное фото
Фото: Макс Требухов

Президент Петро Порошенко провів зустріч з депутатами фракції "Блок Петра Порошенка" в державній резиденції "Залісся".

Про це повідомив депутат від БПП Володимир Арешонков, передає "Укрінформ".

За його словами, у своєму щорічному посланні до Верховної Ради Порошенко може озвучити "нові й несподівані меседжі щодо розвитку країни".

"Практично те, що я і передбачав у виступі президента, підтвердилося. Зокрема, він наголосив, що головними напрямами його діяльності на сьогодні є побудова сучасної армії, отримання автокефалії української помісної церкви, а також розвиток української мови. Водночас президент акцентував на європейському векторі України й орієнтуванні на Північноатлантичний альянс. Також було сказано, що деякі речі, можливо, нові або якісь несподівані меседжі ви почуєте в посланні, яке буде найближчим часом", - розповів Арешонков.

Депутат припустив, що Порошенко озвучить щорічне послання наступного пленарного тижня 18-21 вересня.

"Ми розраховуємо, що це буде у вересні, тобто через тиждень, коли буде сесійний тиждень. Про конкретний день не було сказано", - розповів Арешонков.  

Він також зазначив, що безпосередньо Порошенко не торкався питання виборчої кампанії.

"Безпосередньо президент не говорив, що і як має бути, що ми стартуємо і так далі. Він якраз концентрував увагу у своєму виступі на тому, що він робить як Президент і що планує робити. По суті, це означає пряме проголошення його участі у виборчій кампанії? Можливо, так. Але безпосередньо цього не звучало", - додав Арешонков.

За його словами, участь у зустрічі з президентом взяли практично всі члени фракції. При цьому він спростував інформацію про присутність на зборах інших посадових осіб, включаючи прем'єр-міністра Володимира Гройсмана.

Нагадаємо, наприкінці серпня Порошенко призначив главою свого передвиборчого штабу Віталія Ковальчука,  першого заступника голови АП. Ковальчук працюватиме над організаційними питаннями як на центральному рівні, так і на місцях, а Ігор Гринів буде керівником кампанії.

Докладніше про те, як починається новий політичний сезон, про президентські рейтинги, а також про те, чи постане восени питання відставки прем'єра, читайте в матеріалі шеф-редактора LB.ua Соні Кошкіної "Прем'єри сезону".    

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram