ГоловнаПолітика

Заступник голови КМДА повідомив про відставку

Водночас Резніков залишається радником мера.

Заступник голови КМДА повідомив про відставку
Фото: facebook.com/alex.reznikoff

Заступник голови Київміськадміністрації з питань самоврядування Олексій Резников повідомив, що звільняється з обійманої посади. Водночас він залишається радником мера столиці Віталія Кличка.

Про це Олексій Резніков написав у соцмережі Фейсбук.

"Мій етап на публічній службі відсьогодні завершено, мою заяву прийнято, залишилися формальності", - повідомив Резніков.

Він додав, що за роки його роботи вдалося виключити "кнопкодавство" у Київраді, розпочати реформу сфери зовнішньої реклами і успішно провести "Євробачення-2017" та Фінал Ліги чемпіонів-2018.

"Ну і наостанок. Я не йду зовсім. Неможливо з такою командою просто розпрощатися. Є завдання від мера, яке я буду виконувати як радник", - додав Резніков.

Олексій Резніков обіймав посаду заступника голови КМДА з питань самоврядування з 21 березня 2016 року. Мав широкий спектр повноважень і обов'язків, але переважно у сфері освіти, культури, соціального забезпечення, туризму та реклами.

З 1 серпня, згідно з новим розподілом повноважень, він координував діяльність Департаменту культури, Департаменту охорони культурної спадщини, Управління з питань реклами та Управління туризму і промоцій. Також він координував діяльність "Голосіївської" і Дарницької РДА.

Крім цього, Резніков відповідав за проведення фіналу Ліги Чемпіонів у Києві.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram