ГоловнаПолітика

Ситник анонсував конкурс на посади детективів НАБУ

До повного штату НАБУ не вистачає 50 співробітників.

Ситник анонсував конкурс на посади детективів НАБУ
Артем Ситник
Фото: nikorupciji.org

Національне бюро України найближчим часом оголосить четверту хвилю конкурсу на заміщення решти 50 місць детективів бюро. Про це за результатами трьох років років діяльності НАБУ заявив директор Бюро Артем Ситник.

"Нещодавно виповнилося три роки з моменту підписання указу про створення НАБУ. Три роки - мінімальний проміжок часу... За три роки ми створили молоду професійну команду, яка є унікальною не тільки для правоохоронної системи, але і країни загалом. Максимальний штат НАБУ становить 700 осіб. Зайнято поки 650 вакансій, 250 з них - детективи. Найближчим часом буде оголошено четверту хвилю конкурсу на посади детективів, після травневих свят, напевно", - сказав він.

За його словами, єдиний виправданий спосіб набору персоналу - конкурсна система. "Єдиний виправданий спосіб набору персоналу - це конкурсна система, яка дає можливість набрати найкращих. Більш ніж 40 000 пакетів документів на вакансії надійшли в НАБУ. Ми дуже раді, що багато людей намагаються прийти до нас", - резюмував він.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram