ГоловнаПолітика

Миколаївська облрада викликала губернатора Савченка на звіт і закрила засідання

Питання про недовіру на сесії не пролунало.

Миколаївська облрада викликала губернатора Савченка на звіт і закрила засідання
Алексей Савченко
Фото: favoritenikolaev.com

Миколаївська обласна рада проголосувала за проведення протягом першої половини квітня позачергової сесії для звіту голови облдержадміністрації Олексія Савченка.

Як повідомляє місцеве видання "Преступности.Нет", це рішення підтримали 33 депутати.

Після цього вони почали розглядати інші питання, внесені до порядку денного сесії. Але націоналісти, які прийшли на засідання, почали протестувати проти прийнятого депутатами рішення щодо Олексія Савченка.

У зв'язку з цим голова облради Вікторія Москаленко обурилася поведінкою активістів і оголосила про закриття сесійного засідання.

Нагадаємо, невдоволення Олексієм Савченком пов'язане із самогубством колишнього льотчика, керівника аеропорту "Миколаїв" Владислава Волошина.

Пізніше з'явилася інформація, що Волошин міг застрелитися через сумнівний тендер. У ЗМІ потрапило листування Волошина і невідомого, яке вони вели наприкінці лютого. У ньому Волошин ділиться зі співрозмовником копіями доручень губернатора Миколаївської ОДА Савченка, а також копією висновків перевірки Держаудитслужби ремонтних робіт в аеропорту. Волошин скаржиться на Савченка, а також говорить, що його навідують думки про самогубство. Він також повідомляє, що хотів писати заяву на звільнення, але губернатор продовжив йому контракт.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram