ГоловнаПолітика

Саакашвілі можуть депортувати в Польщу (оновлено)

За даними Лізи Богуцької, політика відправлять авіарейсом з "Борисполя".

Саакашвілі можуть депортувати в Польщу (оновлено)
Фото: стоп-кадр видео

Соратниця Михайла Саакашвілі Ліза Богуцька заявила, що екс-президента Грузії везуть в аеропорт "Бориспіль", щоб вислати до Варшави.

"Попередньо їдемо в аеропорт "Бориспіль". Рейс на Варшаву о 17:25. Схоже, що Мішу хочуть вивезти цим рейсом", - написала вона в фейсбуці.

Саме з Польщі Саакашвілі потрапив в Україну 10 вересня, прорвавшись через кордон. На той момент він уже був позбавлений українського громадянства.

За даними соратників екс-президента Грузії, його затримав спецпідрозділ Держприкордонслужби за дорученням Міграційної служби.

Оновлення. Партія "Рух нових сил" допускає, що Саакашвілі відправлять у Польщу з аеропорту "Київ" (Жуляни).

"Остання інформація з "Жулян": близько 10 машин поліції, стоїть борт 02 Нацгвардії, на якому були незаконно вивезені соратники Михайла Саакашвілі в Грузію", - повідомляють на сторінці Руху нових сил у фейсбуці.

Активісти політсили перебувають і в "Жулянах", і в аеропорту "Бориспіль".

"Інформація з аеропорту "Бориспіль": о 17:55 буде рейс на Варшаву, імовірно, Михайла можуть відправити в Польщу цим рейсом. Також наші джерела нам повідомили, що в самій Варшаві вже перекривають дороги від аеропорту для проїзду авто з Михайлом", - заявили в партії.

Нагадаємо, близько 15:00 Саакашвілі затримали люди в формі в київському ресторані "Сулугуні" і відвезли в невідомому напрямку. Офіційного підтвердження про затримання від правоохоронних органів поки що не надходило.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram