ГоловнаПолітика

Турчинов не буде очолювати штаб Порошенка на виборах президента

І сам балотуватися не має наміру.

Турчинов не буде очолювати штаб Порошенка на виборах президента
Фото: пресс-служба СНБО

Секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Турчинов не висуватиме своєї кандидатури на майбутніх виборах президента. Про це він заявив в інтерв'ю "Громадському".

Також він заявив, що не буде очолювати штаб нинішнього голови держави, про що говорилося раніше.

"Я працював президентом, мені не сподобалося, спати не можна, колосальне навантаження, тому я не планую брати участь як кандидат у Президенти і не планую очолювати будь-який штаб - будь-який, я підкреслюю", - зазначив він.

"Політичними штабами повинні займатися ті, хто займається політикою. Тим паче, я думаю, що в Петра Олексійовича вже все розплановано, він не в першій кампанії бере участь, а от інше питання - як сказано в Біблії, коли царство поділене - воно приречене. Тобто не може владна команда конкурувати між собою. Тому що вона не зможе займатися реформами, економікою, а тільки чварами. Влада повинна бути єдиною командою", - додав Турчинов.

Нагадаємо, вибори президента України мають відбутися 31 березня 2019 року. У тексті Соні Кошкіної "Управління падінням", опублікованому раніше на LB.ua, йдеться про три умови, за яких Олександр Турчинов, можливо, погодився б очолити штаб Порошенка. А також про те, хто ще претендує на цю посаду.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram