ГоловнаПолітика

Запорізький губернатор пообіцяв привести до ладу головні дороги до 2018 року

Запланований на цей рік ремонт дороги Київ-Дніпро вже виконано на 45%.

Запорізький губернатор пообіцяв привести до ладу головні дороги до 2018 року
Фото: facebook.com/Константин Брыль

У 2018 році всі головні дороги в Запорізькій області буде відремонтовано. Про це заявив голова Запорізької облдержадміністрації (ОДА) Костянтин Бриль під час перевірки виконання ремонту автодороги Н-08 Бориспіль-Дніпро-Запоріжжя, повідомляє РБК-Україна.

"Запланований на цей рік ремонт дороги Київ-Дніпро вже виконано на 45%. Нас задовольняють якість і темпи виконання робіт підрядником. Ми вкладаємося в заплановані терміни. Наступного року продовжимо співпрацю з цим підрядником. Думаю, що за такої швидкості ми в 2018 році впорядкуємо всі головні дороги регіону", - заявив Бриль. Голова ОДА також зазначив, що ремонт доріг забезпечує роботою сотні людей, у регіоні створюються нові робочі місця, розвивається підприємництво. "Кожен відремонтований кілометр дороги дає кілька сотень робочих місць. Мова не тільки про наших будівельників і ремонтників. Адже уздовж оновлених доріг будуть будуватися заправки, кафе і розвиватимуться інші напрями бізнесу", - зазначив голова області.

Бриль повідомив, що вже в наступному році заплановано передачу на баланс Запорізької області 5000 кілометрів доріг. Фінансування з держбюджету ремонту доріг у 2018 році становитиме 540 млн гривень. Чиновник також пообіцяв, що ремонтуватимуть не тільки центральні дороги, але і автодороги між районами.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram