ГоловнаПолітика

В Україну їде Ердоган

У Києві пройде засідання стратегічної ради під головуванням Порошенка і Ердогана.

В Україну їде Ердоган
Фото: president.gov.ua

Президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган відвідає Україну 9 жовтня, пише агентство Українські Новини з посиланням на поінформоване джерело.

За словами співрозмовника агентства, торік було досягнуто домовленості про проведення в Києві шостого засідання стратегічної ради високого рівня між Україною і Туреччиною під головуванням президента Петра Порошенка і Ердогана.

На питання про те, які теми обговорюватимуть під час візиту, джерело зазначило, що, крім іншого, давно триває переговорний процес про укладення угоди про зону вільної торгівлі.

На питання про те, чи заплановано підписання будь-яких документів, він нагадав, що наприкінці вересня Кабінет Міністрів схвалив проект міжурядової угоди про взаємне сприяння та захист інвестицій, на підписання якої уповноважений перший віце-прем'єр Степан Кубів.

Попередня зустріч Ердогана з Президентом Петром Порошенком відбулася 21 вересня на полях Генеральної асамблеї Організації Об'єднаних Націй у Нью-Йорку (США), візит Порошенка в Туреччину - в березні 2016 року, а Ердогана в Україну - в березні 2015 року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram