ГоловнаПолітика

Світлична з послами відкрила Великий Слобожанський ярмарок у Харкові

На ярмарку представили близько 2-х тисяч найменувань товарів споживачам за найнижчими цінами.

Світлична з послами відкрила Великий Слобожанський ярмарок у Харкові

У Рамках IX Міжнародного інвестиційного форуму "Інновації. Інвестиції. Харківські ініціативи!", в Харкові відбулося відкриття 15-го Великого Слобожанського Ярмарку.

Більш ніж 500 виробників і підприємців з усіх районів Харківської області, а також з Івано-Франківської, Одеської, Дніпропетровської, Полтавської, Сумської областей, представили близько 2-х тисяч найменувань товарів споживачам за найнижчими цінами.

Відкриваючи ярмарок, голова Харківської обласної адміністрації Юлія Світлична наголосила на важливості контактів з безпосередніми виробниками, що створюють основу добробуту регіону і країни.

"Три роки тому ми відстояли мир, і сьогодні можемо проводити спортивні, масові і масштабні торговельні заходи, які вселяють в нас упевненість. Ми вміємо працювати, і кожен день робимо все, щоб наша область була найуспішнішою", сказала Світлична в вітальному слові. Окремо голова обласної адміністрації зазначила, що в цьому році на Харківщині зібрали рекордний урожай пшениці.

Частина товарів з ярмарки та короваї від кожного району області будуть передані до Військово-медичного клінічного центру Північного регіону та в геріатричний пансіонат в Харківській області.

Разом з очільником області ярмарок відвідали представники міжнародних делегацій, зокрема Надзвичайний і Повноважний посол Сербської Республіки в Україні Раде Булатович, Надзвичайний і Повноважний посол Республіки Албанія в Україні Шпреса Курета, Перший секретар Посольства Королівства Швеція в Україні Луїс Мерсінг.

На ярмарку відвідувачі також можуть ознайомитися з традиціями, колоритом, культурним надбанням представлених районів і областей, взяти участь в різних розвагах і подивитися виступи кращих народних виконавців і фольклорних колективів регіонів на головній сцені ярмарку.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram