ГоловнаПолітика

Audemars Piguet годинник - створює майбутнє

У рейтинг елітарних швейцарських мануфактур входить годинникова марка Audemars Piguet, історія якої розпочалася майже півтора століття тому. Колекцію компанії формують механічний годинник з простими і складними астрономічними опціями, актуальними для широкої цільової аудиторії. Історія ХХ століття буквально «відображена» в еволюції годинників великого Піге. Спортивні події світового масштабу, досягнення в автомобілебудуванні, поява інноваційних матеріалів - все це >>годинник Audemars Piguet<<. На відміну від оригіналів, фірмові копії набагато поступливіші за ціною, тому інтерес до модельного ряду магазину Swiss Watch такий великий.

Як і будь-якій топовій мануфактурі, марці властива істинно авторська манера збірки і декорування годинників. Гасло корпорації - поєднання новацій і класичної інженерії. Вибір технічного принципу аргументує бездоганність якості годинників, вони герметичні, протиударні, не піддаються корозії й іншій деформації.

Новаторство, взяте маркою за визначальний вектор, проявляється в застосуванні несподіваних для галузі матеріалів. Наприклад, титану марки «грейд-5», добре знайомого фанатам «Формули-1» із оснащення спортивних болідів.

Симбіоз платини, золота і «космічного сплаву» (як називають титан) презентовано в лінійці Offshore Rubens Barrichello. Справжні функціональні «монстри» для сильних і динамічних чоловіків! Їх часто купують у подарунок.

Новаторство і класика A.Piguet

Класичний підхід ательє Audemars Piguet - незмінна любов до механіки. У кожній із серій мануфактури зустрічаються відгомони перших проб пера. Така складна опція, як вічний календар, не залишилася просто красивим досягненням годинникарів. У найскладніших спортивних і професійних моделях без цієї функції вже не обійтися.

Енциклопедія стилю Піге зосереджена в таких чоловічих і жіночих колекціях:

  • Jules Audemars;
  • Haute Joaillerie (виключно дамська лінійка);
  • Royal Oak
  • Royal Oak Offshore
  • Classic, тощо

Крім круглих корпусів, марка випускає годинники-прямокутники і восьмикутники на шкіряних ремінцях і сталевих браслетах.

Легендарною моделлю залишається незрівнянна Royal Oak (запасу ходу якої досить для 60 годин експлуатації). Серія стала своєрідним лекалом для подальших механічних колекцій і вважається фундаментальним пластом компанії.

Ретельно добирається не тільки проект ходової системи, а й матеріали. Ручне складання властиве і чудовим копіям Audemars Piguet. У них, як і в оригіналах, використовується надміцна сталь, сапфірове скло, камені, натуральна шкіра, фірмовий швейцарський калібр.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram