ГоловнаПолітика

Нардепа Гончаренка викрали невідомі (оновлено)

Цю інформацію підтвердила прокуратура Одеської області.

Нардепа Гончаренка викрали невідомі  (оновлено)
Фото: www.youtube.com

Народного депутата України Олексія Гончаренка викрали невідомі.

Про це повідомляє одеський сайт "Думская".

Цю інформацію виданню підтвердили в прес-службі прокуратури Одеської області.

Подробиць не повідомляють.

Народний депутат Олександр Бригинець на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив, що Гончаренко ввечері 22 лютого виїхав в Одесу.

"Учора ввечері нардеп Олексій Гончаренко виїхав в Одесу на термінову зустріч. У залі його немає... Телефон не відповідає... Прокуратура підтверджує, що, швидше за все, версія - викрадення", - написав Бригинець.

Оновлення. Голова фракції Блоку Петра Порошенка Ігор Гринів на засіданні Верховної Ради заявив, що інформацію про викрадення Гончаренка йому підтвердив прокурор Одеської області Олег Жученко.

Нардеп від БПП Ольга Червакова з посиланням на генпрокурора Юрія Луценка повідомила, що Гончаренка викрала група сепаратистів з метою тортур.

"Підтвердила ГПУ. Зараз від Юрія Луценка ми дізналися, що, на його думку, Олексія Гончаренка викрала група сепаратистів з метою фізичних тортур. Ця інформація зараз перевіряється", - сказала Червакова.

Нагадаємо, 9 лютого Генеральна прокуратура відкрила кримінальне провадження щодо Гончаренка, який розмалював фрагмент Берлінської стіни біля посольства Німеччини в Києві.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram