ГоловнаПолітика

EX.UA планує запустити закритий файлообмінник

Доменну адресу сайту виставлено на продаж за мільйон доларів.

EX.UA планує запустити закритий файлообмінник

Команда ресурсу EX.UA, який у середині листопада 2016 року оголосив про припинення роботи, планує запустити закритий файлообмінник.

Про це йдеться на головній сторінці сайту.

"Де користувачам тепер зберігати свої файли? Прохання й інтерес користувачів почуто. Розглядається можливість запуску закритого файлового сховища. Про новий проект і його назву буде оголошено 21.12.16", - сказано там.

Файлообмінник буде працювати на новому домені, оскільки адресу EX.UA виставлено на продаж.

"Щоб закінчити будь-які спекуляції навколо EX.UA про можливе «закордонне» майбутнє ресурсу, повідомляємо: найдорожчий домен уанету продається. Ціна домену EX.UA - 1 млн доларів США. 100% виручених коштів буде витрачено на термінові і невідкладні дитячі операції", - йдеться в повідомленні.

Особисті архіви з EX.UA можна викачувати до 31 грудня 2016 року. Пошту збираються запустити на новому домені з 1 січня 2017 року.

Нагадаємо, у вересні 2016 року Верховна Рада прийняла закон "Про державну підтримку кінематографії в Україні". Окрема частина закону присвячена захисту авторського права у сфері кінематографу. Піратський контент повинен бути заблокований власником сайту або провайдером послуг хостингу, якщо не блокує власник сайту.

Наприкінці листопада Петро Порошенко ветував законопроект.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram