ГоловнаПолітика

Турчинов: у Кремлі істерично сприймають сам факт існування України

Голова РНБО назвав російського прем'єра "неадекватним мрійником"

Турчинов: у Кремлі істерично сприймають сам факт існування України
Александр Турчинов
Фото: rnbo.gov.ua

Заява прем'єр-міністра Росії Дмитра Медведєва про те, що в Україні немає держави, демонструє, наскільки керівники РФ бояться та істерично сприймають сам факт існування нашої країни.

Про це заявив секретар Ради національної безпеки й оборони Олександр Турчинов, коментуючи заяву російського прем'єра про Україну.

"Україна - це держава, яка зупинила просування російського агресора на захід. Україна - це держава, яка своїм існуванням ставить хрест на відродженні та реванші радянської імперії зла", - підкреслив Турчинов.

"Хочу нагадати цим кремлівським неадекватним мрійникам, що в Україні була держава зі столицею в Києві ще задовго до виникнення Московського улусу Золотої Орди. Україна буде існувати і після того, як злість, агресія та внутрішні протиріччя, які завжди притаманні тоталітарним режимам, розірвуть на шматки залишок радянської імперії, що носить назву Russia (Раша)", - додав секретар РНБО.

Нагадаємо, раніше генсек НАТО Йенс Столтенберг звинуватив Росію в готовності використовувати армію для залякування своїх сусідів і перекроювання кордону в Європі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram