ГоловнаПолітика

ЦВК "приводить до пам'яті" комісію в окрузі Жванії, - Магера

У Центрвиборчкомі впевнені, що комісія продовжить роботу

ЦВК "приводить до пам'яті" комісію в окрузі Жванії, - Магера
Фото: www.moemisto.com.ua

Центральна виборча комісія робить усе для того, щоб окружна виборча комісія №140 (Біляївка, Одеська область) продовжила свою роботу. Про це заявив заступник голови ЦВК Андрій Магера, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Щодо комісії 140 в Одеській області, насправді десь пригальмувала робота цього окружкому. Які причини? Я думаю, ми встановимо пізніше - об'єктивні, суб'єктивні. Те, що ЦВК приводить до пам'яті цю окружну комісію - то повірте, це правда. Якщо ми цей процес зможемо відновити, 140 комісія продовжить працювати, і вона зможе встановити підсумки голосування", - сказав він на брифінгу в понеділок у Києві.

Магера зазначив, що поки що рано робити висновки про заміну членів цього окружкому або всієї комісії.

"Зробімо все для того, щоб ця комісія продовжила належно виконувати свої обов'язки", - зазначив Магера.

Раніше голова Центрвиборчкому Михайло Охендовський на брифінгу назвав кілька окружних комісій, які зволікали з внесенням даних протоколів дільничних виборчкомів у систему "Вибори". За словами Охендовського, весь керівний склад комісії залишив приміщення окружкому і заявив про намір скласти повноваження.

Як повідомляв LB.ua, комісія в 140 окружкомі опрацювала лише 7,2% протоколів, після чого голова комісії і кілька членів покинули будівлю ОВК.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram