ГоловнаСуспільствоПодії

У Горлівці захопили п'ять інкасаторських машин ПриватБанку

Люди в масках також "вирвали з корінням" порожній термінал

У Горлівці захопили п'ять інкасаторських машин ПриватБанку
Фото: picabu.ru

У понеділок, 28 квітня, ввечері невідомі в Горлівці захопили п'ять інкасаторських автомобілів ПриватБанку і розгромили термінал, у якому не було грошей.

Одного з інкасаторів затримали, відвезли в будівлю УВС, де він і віддав ключі від машин, після чого відпустили, повідомило видання Gorlovka.ua у вівторок, 29 квітня.

Провідний експерт з безпеки Горлівської філії ПриватБанку Анатолій Чернега повідомив, що з п'яти захоплених автомобілів три виїхало в бік Артемівська, а два зараз припарковані біля будівлі захопленого міськвідділення міліції.

"За домовленістю з відділом ВГРЧ, автомобілі стояли у них у дворі. Люди в масках затримали нашого інкасатора, відвезли його в УВС, де він і віддав ключі, після чого відпустили. Другого інкасатора зустріли на вулиці, налякали, і він теж видав ключі. Всі машини були порожні, грошових коштів там не було", - наголосив Чернега.

Окрім цього, за його словами, ввечері розбили термінал ПриватБанку, встановлений по вулиці 50 років СРСР в Калінінському районі міста.

"Термінал був порожній, але його зірвали", - розповів співробітник ПриватБанку.

Зараз у Горлівці очікують прибуття керівництва з головного офісу.

Нагадаємо, 26 квітня в Горлівці захопили співробітників СБУ.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram