ГоловнаПолітика

Шуфрич зауважив роз'єднаність опозиції щодо змін у Конституції

"Регіонал" "хоче вірити" у досягнення консенсусу

Шуфрич зауважив роз'єднаність опозиції щодо змін у Конституції
Фото: www.peoples.ru

Депутат від Партії регіонів Нестор Шуфрич заявив, що опозиційні партії у питанні змін у Конституції нагадують "лебедя, рака і щуку в одній підводі".

Про це повідомляє прес-служба ПР.

"Якщо "УДАР", сподіваючись на крісло для свого лідера, пропонує легкі зміни і сильну президентську владу, то інші політичні сили б'ються за особисті інтереси. Так, "Батьківщина", піклуючись про прем'єрство Арсенія Яценюка, хоче сильний уряд і фактично заперечує вплив Президента на державні справи. "Свободівці", у свою чергу, погодившись подати проект разом із "Батьківщиною", ввели в оману всіх своїх послідовників, порушивши програму партії про сильну президентську владу в країні", - сказав він.

"Хочеться вірити, що, якщо дійде до голосування, то політичні сили, які весь час заявляють про свою єдину позицію, дійсно проголосують, і в залі знайдуть консенсус із питання внесення змін до Конституції. Причому це рішення підтримають не менш ніж 400 депутатів", - додав Шуфрич.

Нагадаємо, голова Верховної Ради Володимир Рибак пропонує створити наступного вівторка спеціальну комісію з напрацювання узгодженого законопроекту про внесення змін до Конституції.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram