ГоловнаПолітика

"Свобода" поки не збирається йти з КМДА

Партія вирішила дочекатися рішення Майдану

"Свобода" поки не збирається йти з КМДА
Фото: www.facebook.com/ngumenyuk

Партія "Свобода" поки не збирається звільняти будівлю Київської міської адміністрації.

"Ми як організована, дисциплінована політична сила виконаємо будь-яке рішення, яке ухвалить Майдан. Зараз жодного остаточного рішення про звільнення якихось будівель не існує", - сказав депутат від партії Едуард Леонов агентству "Інтерфакс-Україна" в суботу.

При цьому депутат повідомив, що за доступною йому інформацією, з 18 лютого, планується посилення протистояння, тому сили опозиції, розташовані в районі КМДА, спрямують ближче до епіцентру подій - до вулиці Інститутської.

Нагадаємо, в п'ятницю Рада ВО "Майдан" погодилася на умови закону про "амністію", за яким кримінальні справи проти активістів закриють після звільнення будівель органів влади і кількох вулиць.

17 лютого закінчується термін, відведений на набуття чинності закону про амністію учасникам протестних акцій, в обмін на звільнення захоплених опозиціонерами адміністративних будівель у Києві.

За інформацією джерела в КМДА, зараз склади з харчами з будівлі переносять в Український дім. При цьому люди залишаться в будівлі до понеділка.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram