ГоловнаПолітика

"Регіонал" Яценко заявив, що його "замовили"

Причина - конфлікт із підприємством "Уманьхліб"

"Регіонал" Яценко заявив, що його "замовили"
Фото: http://argumentua.com

Депутат від Партії регіонів Антон Яценко стверджує, що депутат Уманської міськради Максим Поляков замовив його вбивство.

Про це він сказав на прес-конференції, інформує РБК-Україна.

"Причина в тому, що на сьогодні є дуже резонансна кримінальна справа: це коли пан Поляков шахрайським способом заволодів акціями підприємства "Уманьхліб". Я як народний депутат від округу №200 не залишився осторонь, давав відповідні запити, що й викликало гнів цього юного політика. Ну, і друга причина: він дуже хоче піти на вибори і весь час кричить, щоб я склав мандат. А якщо мене вб'ють, то це зроблять якісь активісти Майдану, і він піде на вибори, - напевно, такий був план", - сказав Яценко.

За його словами, у п'ятницю вдень Яценку подзвонили з МВС і попросили приїхати. Правоохоронці повідомили, що його планують викрасти і вбити.

"Є розмова кількох людей на Майдані, їх особи зараз встановлюють, в якій іде мова про те, що депутата Яценка за Полякова треба покарати, викрасти і вбити, а якщо не вдасться викрасти, то просто вбити", - сказав Яценко.

Він додав, що за мобільним телефоном Полякова стежать, і тому достеменно відомо, що в той час, коли відбувалася розмова, Поляков на Майдані був.

Яценко звернувся до неназваного народного депутата "Батьківщини", який нібито є спонсором Полякова, з вимогою перевірити, чи не витрачає він одержані кошти на замовлення вбивства. Він також додав, що не звинувачує партію "Батьківщина".

"Скажу по секрету: я вчора зустрічався з одним з керівників "Батьківщини", абсолютно офіційно, я сказав, що така ситуація, вони сказали, що вони цю інформацію взяли до уваги і вважають, що тут немає політики. Я в жодному разі не кажу, що в "Батьківщині " усі злодії та вбивці, але якщо таке є, то тут мова йде про життя, і я не вважаю, що це провокація з боку Партії регіонів", - сказав Яценко.

Він також додав, що повідомив Полякову СМС-повідомленням, що правоохоронні органи знають про його плани. Яценко стверджує, що слідчі дії ведуть, а його головна мета - попередити вбивство.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram