ГоловнаПолітика

У камері Луценка встановлено "жучки", - джерело

У колонії кажуть, що до екс-міністра ставляться з повагою.

У камері Луценка встановлено "жучки", - джерело
Фото: www.radiosvoboda.org

Екс-голову МВС Юрія Луценка утримують у камері Менської колонії разом із людьми, які не користуються повагою на зоні та можуть "стукати".

Про це пише "Сегодня", посилаючись на джерело в Менській виправній колонії.

"З "міністром" у блоці перебувають люди, які не користуються повагою на зоні та можуть "стукати", начебто колишні міліціонери й один військовий середніх років. Також нібито весь їхній блок напхано "жучками" та камерами", - розповів співрозмовник видання, додавши, що про військового колишні ув'язнені відгукуються шанобливо.

За словами співрозмовника, Луценко не ходить у їдальню, оскільки в їхньому блоці є кухня, де вони самі собі готують.

Прес-секретар "Народної самооборони" Лариса Сарган розповіла, що підйом у екс-міністра о 06:00, "після чого він заправляє постіль і до вечора, до відбою, по-моєму, до 22.00, лягати на неї не можна". Сарган також додала, що серед співкамерників Луценка колишні міліціонери, засуджені після його відходу з посади.

Нагадаємо, раніше дружина Луценка Ірина розповіла, чим її чоловік зайнятий у колонії.

"Він у гарному настрої. У Луценка немає вільної хвилини, тому що нові сусіди по камері розпитують його про політичні новини. Робота з електоратом відбувається на належному рівні", - заявила дружина екс-міністра.

Між тим, за словами рядових тюремників колонії, всіх працівників змусили підписати папери, що вони не мають права розповідати про будні Луценка. "Інакше погрожують звільнити", - зауважив один із них.

Зазначимо також, раніше Луценко заявив, що він задоволений умовами перебування в колонії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram