ГоловнаЕкономікаДержава

На Донеччині в рамках "Великого будівництва" відбудовують прифронтову інфраструктуру

Ведеться активне будівництво і реконструкція шкіл, садочків, стадіонів та інших об'єктів.

На підконтрольній Україні частині Донецької області продовжують відбудовувати інфраструктуру. У рамках Національної програми "Велике будівництво", ініційованої президентом України Володимиром Зеленським, в області ведеться активне будівництво і реконструкція шкіл, садочків, стадіонів та інших об'єктів.

Нова інфраструктура, зокрема, будується поблизу лінії фронту. Так, у місті Волноваха влітку почали будувати новий стадіон. Фото і відео перебігу робіт опублікував у себе в Facebook Юрій Голик.

Голик показав перебіг робіт і на інших об'єктах "Великого будівництва" в Донецькій області. Новий спортивний об'єкт буде у місті Селидове - там триває реконструкція стадіону "Шахтар".

На фінальному етапі реконструкція школи №2 у місті Красногорівка (фото, відео). У 2017 році школа була пошкоджена в результаті обстрілу з боку російсько-терористичних військ.

Триває реконструкція ще однієї школи - в смт Желанне Ясинуватського району (фото, відео).

А в Маріуполі зразково-показовою стала реконструкція ясел-садка "Юний моряк". Дошкільна установа тепер найсучасніша в місті.

Раніше Юрій Голик писав про те, що в Запоріжжі за програмою "Велике будівництво" закінчать мости-довгобуди. Їх почали споруджувати більш ніж 10 років тому, але у 2014 році роботи через відсутність фінансування довелося зупинити. Тепер запорізькі мости планують добудувати максимум за 2,5 роки.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram