ГоловнаЕкономікаБізнес

"Укрпошта" відправила пасажирським літаком понад 30 тисяч посилок у США

Рейс планують зробити регулярним.

"Укрпошта" відправила пасажирським літаком понад 30 тисяч посилок у США
Фото: "Укрпочта"

У четвер, 23 квітня, з України в США було відправлено більш ніж 30 тисяч поштових посилок пасажирським літаком "Міжнародних авіаліній України".

Про це повідомляють на сайті "Укрпошти".

"Уранці в "Борисполі" ми завантажили 20 тонн пошти, або понад 30 тис. посилок, які будуть доставлені літаком нашого партнера МАУ прямим рейсом у Нью-Йорк... На борту - продукція українського малого та середнього бізнесу на експорт, яка надійде в пошти США (USPS) вже сьогодні. Загальна вартість вантажу, або проданих товарів - приблизно $1,5 млн", - розповів генеральний директор "Укрпошти" Ігор Смілянський.

"Ми розуміємо, що тимчасові карантинні заходи і заборона регулярного авіасполучення може неабияк вдарити по бізнесу десятків тисяч підприємців, продукцію яких ми доставляємо. А це - тисячі робочих місць і добробут тисяч сімей. Зокрема, тільки на цьому рейсі - відправлення від приблизно 5 тис. українських підприємців. Тому ми продовжуємо шукати альтернативні шляхи, щоб наші клієнти та їхні партнери не втратили цей канал збуту, зберегли доходи і робочі місця", - додав він.

За його словами, такі рейси в Нью-Йорк планують зробити регулярними.

Фото: ukrposhta.ua

Фото: ukrposhta.ua

Нагадаємо, з 17 березня Україна припинила авіасполучення з іншими країнами через епідемію коронавірусу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram