ГоловнаЕкономікаБізнес

SkyUp виграла апеляцію на рішення суду Баришівки про призупинення ліцензії

Мешканка селища, яка подала в суд, на розгляди не прийшла.

SkyUp виграла апеляцію на рішення суду Баришівки про призупинення ліцензії
Фото: facebook/LvivAirport

Авіакомпанія SkyUp у середу, 25 вересня, виграла апеляцію на рішення Баришівського районного суду від 24 травня 2019 року про призупинення її ліцензії.

Про це йдеться на сайті Київського апеляційного суду.

"За результатами апеляційного розгляду апеляційну скаргу ТОВ «Авіакомпанія Скайап» задоволено. Постанова Баришівського районного суду Київської області від 24 травня 2019 року про забезпечення позову скасовано і прийнято нове судове рішення, яким у задоволенні заяви Пасенко Оксани Анатоліївни про забезпечення її позову відмовлено в повному обсязі", - йдеться в заяві суду.

Пресслужба SkyUp повідомила, що позивач на суд не з'явилася. Мешканка Баришівки Оксана Пасенко була несправжнім позивачем. Ще в червні журналісти "Схем" знайшли цю жінку, і вона зізналася, що не зверталася в суд.

Колишній міністр інфраструктури Володимир Омелян натякав, що за спробою заморозити ліцензію SkyUp може стояти Ігор Коломойський.

Нагадаємо, 23 вересня Київський апеляційний суд скасував ще одне скандальне рішення Баришівського райсуду, яким заборонялося виконувати посадові обов'язки першого заступника голови НБУ Катерині Рожковій.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram