ГоловнаЕкономікаДержава

Україна очікує черговий транш кредитів МВФ у січні 2015 року, - Яресько

Також міністр сподівається завершити переговори з Радою про пакет бюджетних законопроектів і прийняти новий бюджет до 26 грудня

Україна очікує черговий транш кредитів МВФ у січні 2015 року, - Яресько
Фото: www.dyvys.in

Чергового траншу кредитів Міжнародного валютного фонду варто очікувати на початку січня 2015 року.

Про це заявила міністр фінансів України Наталія Яресько в інтерв'ю The Wall Street Journal, передає прес-служба Мінфіну.

"Уряд України має прийняти жорсткий бюджет-2015 і провести реальні реформи в найближчі тижні, щоб виграти розширений новий пакет міжнародної фінансової допомоги. Але Київ все ще сподівається отримати черговий транш кредитів Міжнародного валютного фонду на початку наступного місяця", - заявила Яресько.

Також Яресько сподівається завершити переговори з Верховною Радою України про пакет бюджетних законопроектів у середу, 17 грудня.

Як наголошується в повідомленні, Яресько та її команда поспішають завершити три ключові законодавчі акти, які дозволять завершити формування бюджетного пакету: податкове законодавство, закони про соціальні відрахування і децентралізацію бюджетних повноважень на регіони.

"Вона сподівається завершити переговори із законодавцями про пакет у середу для того, щоб прийняти новий бюджет до 26 грудня", - йдеться в повідомленні прес-служби.

Нагадаємо, повернення місії МВФ в Україну очікується на початку 2015 року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram