ГоловнаЕкономікаБізнес

Ахметов із сином Януковича розливатимуть горілку

Ціна пляшки становитиме 120 грн.

Ахметов із сином Януковича розливатимуть горілку

Підприємство "Артемівськ Вайнері", в число співвласників якого входять Рінат Ахметов і Олександр Янукович, випускатиме преміальну горілку.

Як пише Forbes.ua, виробництво за контрактом здійснюватиме донецький завод "Альтера" (розливає горілку Pulse). "Контракт підписано наразі до кінця року, але потім його буде продовжено. Якщо горілка буде продаватися, то це тривале співробітництво", - говорить директор торгового дому "Альтера" Максим Повещенко. Вже випущена перша партія обсягом близько 10 000 пляшок.

Горілка для "Артемівськ Вайнері" випускатиметься в пляшці ємністю 1 літр під торговою маркою "Вільний степ". Вартість пляшки - близько 120 грн.

Компанія є одним з лідерів на ринку шампанського. Частка "Артемівськ Вайнері" за підсумками 2011 року становила 23,6%. Вона здійснює поставки шампанського в два десятки країн.

Нагадаємо, в січні-червні 2012 року в Україні збільшилося виробництво горілки на 15,1%, до 15,43 млн дал, з яких на внутрішньому ринку продано 12,99 млн дал, що на 20,1% більше, ніж за аналогічний період минулого року. Водночас в країні падають обсяги продажів пива і вина.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram