ГоловнаЕкономікаБізнес

В Інтернеті з'явилася соцмережа-будильник

Незнайомі люди здатні допомогти одне одному прокинутися.

В Інтернеті з'явилася соцмережа-будильник
Фото: ru-ru.facebook.com

Соцмережа під назвою "Будист.Ру", створена Грачиком Аджам'яном, запрацювала на території України.

Як розповів засновник соцмережі, в рамках сервісу незнайомі люди анонімно і безкоштовно допомагають одне одному прокидатися вранці, телефонуючи на мобільний телефон і бажаючи доброго дня.

Ідея цього сервісу, який наразі не має аналогів у світі, припала до душі вже мільйонам росіян. Тепер сервіс доступний по всьому світу.

Аджам'ян також зазначив, що дзвінки на сервісі абсолютно безкоштовні, а телефонні номери цілковито анонімні. За словами Аджам'яна, будь-який російськомовний користувач може зареєструватися і стати "Соньком" (той, хто прокидається від дзвінків інших людей) або "Будистом" (той, хто будить незнайомців).

Зараз проект "Будист" почали перекладати на інші мови світу, що дозволить будити людей і в інших країнах. "Користувачів соціального будильника приваблює повна анонімність і ефект невідомості - ніколи не знаєш, з якого міста і хто тебе розбудить. А тепер - і з якої країни", - розповідає Аджам'ян.

Зазначимо, соцмережа також випустила додаток Budist для iPhone і Android, повідомляє Delfi.

Раніше повідомляли, що в першому кварталі 2012 року соціальні мережі стали найпопулярнішою в Україні послугою в Інтернеті.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram