ГоловнаЕкономікаБізнес

Google придбає інтернет-сервіс Meebo за $100 млн

Інтернет-гігант шукає способи, щоб допомогти користувачам спілкуватися як в реальному житті.

Google придбає інтернет-сервіс Meebo за $100 млн

Интернет-гігант Google купує інтернет-сервіс Meebo, який дозволяє розповсюджувати свої сайти через соціальні мережі, повідомляє Meebo у своєму блозі.

"Ми завжди шукаємо кращі способи для того, щоб допомогти користувачам обмінюватися контентом і спілкуватися один з одним через інтернет так само як вони роблять це в реальному житті", - прокоментував представник Google і додав, що компанія "з нетерпінням чекає закриття угоди і початку роботи з командою Meebo".

Минулого місяця спеціалізований блог All Things Digital писав, що Google вела переговори про купівлю Meebo в межах угоди на суму близько $100 млн.

Каліфорнійська Meebo, заснована 2005 року, випускає програмне забезпечення, що дозволяє користувачам обмінюватися сторінками сайтів у соціальних мережах на кшталт Facebook. Це дає можливість рекламодавцям і веб-видавцям просувати свої продукти в інтерактивному режимі.

Водночас Meebo - це також браузерний сервіс для миттєвого обміну повідомленнями, який надає доступ до таких мессенджерів як MSN, Google Talk, Jabber, ICQ тощо.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram