ГоловнаЕкономікаБізнес

Албанія зацікавилася "швидкими" ЛАЗу

Львів'яни сподіваються зацікавити ними ще й Угорщину.

Албанія зацікавилася "швидкими" ЛАЗу
Фото: Макс Левин

Компанія "Львівські автобусні заводи" планує доставити в Албанію 20 машин швидкої допомоги, які підприємство нещодавно почало випускати, а також 50 автобусів.

Згідно з повідомленням прес-служби компанії, причиною уваги представників Албанії до "швидких" ЛАЗу є реалізація в цій країні програми оновлення парку карет швидкої допомоги, яка має розпочатися найближчим часом.

За словами представника прес-служби, договір про постачання продукції ЛАЗу в Албанію планують підписати впродовж місяця.

Наразі тривають переговори щодо підписання документа і вирішують, за якою системою проводитимуть оплату.

"Один із варіантів, який розглядають обидві сторони, - це надання товарного кредиту. Згідно з цією системою, ЛАЗ отримає передоплату за свою продукцію, а решта суми буде розстрочено на довший період", - ідеться в повідомленні.

Голова наглядової ради холдингу ЛАЗ Ігор Чуркін повідомив, що сьогодні також ведуть переговори з урядом Угорщини і найближчим часом у Будапешті компанія проведе презентацію своєї медичної техніки.

Нагадаємо, ЛАЗ випускає машини швидкої допомоги на потужностях Дніпродзержинського автобусного заводу. Проект вартістю 60 млн грн здійснюють спільно з французькою компанією Renault.

Ці автомобілі вперше було представлено віце-прем'єр-міністром, міністром інфраструктури Борисом Колесніковим під час відвідин Львова влітку 2011 року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram