ГоловнаКультура

Роберта Паттінсона затвердили на роль Бетмена

Фільм буде називатися просто "Бетмен" і вийде в 2021 році.

Роберта Паттінсона затвердили на роль Бетмена
Роберт Паттинсон
Фото: EPA/UPG

Голлівудського актора Роберта Паттінсона затвердили на роль Бетмена, популярного супергероя з всесвіту коміксів DC.

Як повідомляє The Guardian, перший фільм з Паттінсоном у ролі Бетмена вийде в червні 2021 року.

Режисером фільму виступить Метт Рівз, відомий за своїми блокбастерами "Війна за планету мавп", "Кловерфельд" і іншими. Фільм називатиметься "Бетмен".

Спочатку планували, що зйомки соло-фільму про цього супергероя почнуться в 2017 році і роль зіграє Бен Аффлек, який втілив Бетмена на екрані в "Бетмен проти Супермена" та "Лізі справедливості". Але Аффлек відмовився від ролі. У різний час супергероя грали Крістіан Бейл, Майкл Кітон і Джордж Клуні.

Крім Паттінсона, на роль Бетмена претендував Ніколас Холт. Відомим Паттінсон став завдяки серії фільмів за підлітковим романом "Сутінки", але через роботу з такими режисерами авторського кіно, як Клер Дені, Девід Кроненберг, Девід Мічод, брати Сафді і Джеймс Грей, визнаний критиками як один із найталановитіших акторів свого покоління . У Каннах фільм за участю Паттінсона - "Маяк" Роберта Еггерса - отримав високі оцінки критиків і диплом ФІПРЕССІ.

Нагадаємо, новий "Бетмен" не входитиме у всесвіт DC, це окремий незалежний проект. Відповідно до джерела видання Variety, Рівз планує трилогію.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram