ГоловнаКультура

Колін Фаррелл зіграє в приквелі Гаррі Поттера

Реліз фільму заплановано на листопад 2016 року

Колін Фаррелл зіграє в приквелі Гаррі Поттера
Колин Фарелл
Фото: hitfix.com

Ірландський кіноактор Колін Фаррелл ("Телефонна будка", "Олександр", "Лобстер") зіграє чарівника в екранізації роману письменниці Джоан Ролінг "Фантастичні звірі і де їх шукати".

Про це повідомляє Zaxid.net.

Партнерами Фаррелла у фільмі стануть Ден Фоглер, Елісон Судол, Кетрін Вотерстоун і володар "Оскара" за роль у фільмі "Теорія всього" Едді Редмейн. Сценарій казки написала Джоан Ролінг. Очолити знімальну групу погодився Девід Єйтс, режисер чотирьох фільмів про пригоди Гаррі Поттера.

Події, описані у фільмі, відбуваються в світі Гаррі Поттера, але задовго до народження юного чарівника. Головний герой картини - вигаданий автор-зоолог Ньют Скамандер: його книгу "Фантастичні звірі і де їх шукати" вивчають студенти Гогвартсу, які обрали предмет "Догляд за магічними істотами".

Роль Ньюта Скамандера дісталася Едді Редмейну, а Колін Фарелл перетвориться на чарівника Грейвса, якого зоолог зустрічає в Нью-Йорку, куди вирушає, щоб зібрати матеріал для науково-казкового дослідження.

"Працюючи над екранізацією, єдине, що можеш зробити для своїх персонажів, - знайти хороших акторів, які втілять твоїх героїв на екрані. Колін Фаррелл - прекрасний актор, тому я абсолютно спокійна за кінематографічну долю чарівника Грейвса", - розповіла журналістам Джоан Ролінг.

Реліз фільму заплановано на 18 листопада 2016 року.

Нагадаємо, компанія Warner Bros. оголосила про запуск серії фільмів, інспірованих романами Джоан Ролінг про Гаррі Поттера. Першою екранізацією стане книжка "Фантастичні звірі і де їх шукати".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram