ГоловнаКультура

Джоан Роллінг анонсувала продовження історії про Гаррі Поттера у театральній постановці

П'єса "Гаррі Поттер і проклята дитина" покажуть влітку 2016 року

Джоан Роллінг анонсувала продовження історії про Гаррі Поттера у театральній постановці
Фото: www.metro.us

Письменниця Джоан Роллінг обіцяє продовження історії про Гаррі Поттера у театральній постановці.

"Тепер ви знаєте, що це не приквел. "Гаррі Поттер і проклята дитина" розпочнеться 19 років потому", - написала Роллінг у своєму мікроблозі Twitter.

Виставу "Гаррі Поттер і проклята дитина" планують показати влітку 2016 року в Лондоні. П'єсу представлять у двох частинах. Сценарій для спектаклю писався з участю Роллінг, Джека Сорна і Джона Тіфані. На сайті вистави повідомляється, що сценарій стане восьмою історією із серії книг і першою історією, яку поставлять на сцені.

"Бути Гаррі Поттером завжди важко, і це не стало легше зараз, коли він став співробітником міністерства магії, чоловіком і батьком трьох дітей шкільного віку", - описують постановку.

Згідно зі сценарієм, тоді як Гаррі бореться з минулим, яке відмовляється бути там, де повинно, його молодший син Альбус мусить боротися з вагою сімейної спадщини, якої він ніколи не хотів.

"На тлі зловісного зіткнення минулого і сьогодення обидва, батько і син, розуміють незручну правду: іноді темрява приходить з несподіваних місць", - описують дію п'єси.

Нагадаємо, раніше компанія Warner Bros. оголосила про запуск серії фільмів, інспірованих романами Джоан Роллінг про Гаррі Поттера. Першою екранізацією стане книга "Фантастичні тварини і де їх шукати".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram