ГоловнаКультура

Співачка Приходько звинуватила Семенченка в спробі заробити на її концертах

Анастасія зібрала 50 тис. доларів на допомогу бійцям АТО

Співачка Приходько звинуватила Семенченка в спробі заробити на її концертах
Фото: www.facebook.com/Анастасия Приходько

Українська співачка Анастасія Приходько протягом березня дала 10 концертів у США, завдяки яким зібрала 50 тис. доларів для поранених у зоні АТО бійців, їх сімей, сімей переселенців і сімей бійців, які зникли безвісти.

Про це вона написала у своєму фейсбуці. При цьому Приходько згадала "один неприємний інцидент".

"Як не образливо, інцидент пов'язаний, чи то пак спровокований нашим з Вами співвітчизником, народним депутатом України, "комбатом" Семеном Семенченком (він же Костянтин Грішин). Перед моїм виступом у місті Філадельфія він заявив, що я дозволила йому збирати кошти на АТО під час мого виступу. Коли з'ясувалося, що ніякого дозволу я не давала, він вирішив паралельно з моїм концертом провести в храмі неподалік молебень за загиблими та висловити духовну підтримку матерям, які втратили своїх синів на нашій національно-визвольній війні. Люди на молебень прийшли, а він ні... Ось так... Наш співвітчизник вирішив просто заробити на людському горі. Бог йому суддя", - повідомила співачка.

Приходько у рамках концертного туру відвідала 10 міст у США: Філадельфію, Нью-Йорк, Вашингтон, Бостон, Чикаго, Міннеаполіс, Сан-Франциско, Сакраменто, Лос-Анджелес, Сієтл.

Відповіді Семена Семенченка на запитання про його неоднозначну біографії до створення батальйону "Донбас" читайте в інтерв’ю на LB.ua.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram