ГоловнаКультура

Автор "Гри престолів" розробить новий серіал

Джордж Мартін узявся за новий проект під назвою "Капітан Космос".

Автор "Гри престолів" розробить новий серіал
Джордж Мартин
Фото: wikipedia.org

Американський письменник Джордж Мартін, автор "Гри престолів", взявся розробляти новий серіал для телемережі HBO під назвою "Капітан Космос" (Captain Cosmos), повідомляє Entertainment Weekly.

Сценарій для пілотного епізоду напише один з авторів серіалу "Нація Z" Майкл Кассутт (Michael Cassutt).

Проект поки що на стадії розробки. Відомо, що дія серіалу розгортатиметься 1949 року, на зорі розвитку телебачення. "Молодий письменник вигадує сценарій для науково-фантастичного серіалу. Він створює історії, які ніхто, крім нього, не посмів би написати", - йдеться в попередньому синопсисі серіалу.

При цьому Мартін планує поєднувати роботу над цим серіалом, а також над новим романом "Вітри зими", який він розраховує завершити найближчим часом. Для цього письменник скасував участь у кількох великих заходах, а також інтерв'ю.

Нагадаємо, раніше Мартін опублікував уривок із нової книги фентезійного циклу "Пісня Льоду і Полум'я", за мотивами яких знімають серіал "Гра престолів". Прем'єра п'ятого сезону фентезі-драми відбудеться на HBO 12 квітня. Зазначимо, що четвертий сезон серіалу став найбільш рейтинговим в історії кабельної мережі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram